ΣΚΑΝΔΑΛΟ VOLKSWAGEN
ΜΑΘΕΤΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Το «σκάνδαλο Volkswagen», που έχει λάβει παγκόσμια έκταση, επηρεάζει άμεσα και χιλιάδες κατόχους οχημάτων της ως άνω εταιρείας και των θυγατρικών της στην Ελλάδα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ελάχιστα μέτρα έχουν ληφθεί στη χώρα μας, τόσο από τις υπεύθυνες εταιρείες και τους εδώ αντιπροσώπους τους, όσο και από τις αρμόδιες αρχές, για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, την αντικατάσταση των ελλαττωματικών οχημάτων και την αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί οι κάτοχοι τους, πέραν της αναμφισβήτητης περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, λόγω της μείωσης της αξίας των οχημάτων, του σημαντικού κόστους των ανταλλακτικών και της ταλαιπωρίας που θα προκύψει από την όλη διαδικασία.

Το Δικηγορικό μας Γραφείο, συνεπές στην υπερτεσσαρακονταετή πορεία προάσπισης των συμφερόντων των πελατών του, παρακολουθεί στενά την υπόθεση από την γένεση της, και σε συνεργασία με Δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οργανώνει τις δέουσες νομικές ενέργειες κατά των υπευθύνων, στην Ελλάδα και την αλλοδαπή.

Ήδη, το Δικηγορικό Γραφείο Κωνσταντίνου Κόκκινου, με το οποίο συνεργαζόμαστε, παρευρέθηκε στη συνεδρία του Global Justice Network που έλαβε χώρα στο San Francisco των ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2015, όπου το όλο θέμα συζητήθηκε διεξοδικά, και πλέον γίνονται συντονισμένες ενέργειες με εξαιρετικά μεγάλης εμβέλειας Δικηγορικό/α Γραφείο/α στο εξωτερικό, για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για λογαριασμό των κατόχων των προβληματικών-ρυπογόνων οχημάτων.

Σας ενημερώνουμε ακόμη για κάτι πολύ σημαντικό: Οποιαδήποτε ανάθεση στο Γραφείο μας της υποθέσεως σας, θα γίνει εργολαβικά και επομένως δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα σε όλη τη διαδρομή των πάσης φύσεως ενεργειών διεκδίκησης σας.

Άρα, αν είστε κάτοχος ενός από τα παραπάνω οχήματα, ανεξαρτήτως κυβισμού ή μοντέλου, είτε φυσικό πρόσωπο, είτε εταιρεία και επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας και να συμμετάσχετε στις σχετικές εξώδικες και δικαστικές ενέργειες, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30.210.3636019, ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., για να σας κατατοπίσουμε, χωρίς χρέωση, σχετικά με την υπόθεση σας και όλες τις λοιπές λεπτομέρειες που απαιτούνται, μαζί με τον αναλυτικό τρόπο συνεργασίας μας κάθε μορφής σε όλα τα στάδια συνεργασίας.